Treningstider 2021-22

Treningstider sesongen 2021-22

Velkommen til en ny sesong! Denne sesongen kommer til å bli en etappe og vi må ta det sammen, mye spennende skjer i vår flotte idrett. 

Følg med på spond i forhold til om trening er klart til å starte for det enkelte lag, vi satser på at alle lag er i gang før 1 september.

Vi vet mange har ventet veldig på å få sesongens treningstider.  Vi takker for tålmodigheten og forståelse for at det i år har vært spesielt utfordrende å få til kabalen.
Dessverre har det så langt ikke vært gehør fra noen instanser om at fordelingen kom spesielt skjevt ut for Ammerud basket.

Vi har forsøkt det meste for å kunne ha mulighet til å gi den enkelte et godt og variert tilbud.  Det er svært gledelig at så mange ønsker å spille basket, og vi håper at vi kan få til å gi et variert tilbud til våre medlemmer. Vi ber om tålmodighet, og hjelp.  Vi tar imot tips. Og vi lever i et stadig håp om at noe kan ordne seg, alternativer sjekkes og muligheter i andre lokaler.

Vi er en inkluderende klubb, med godt humør og vilje.  Neste år fyller klubben 50 år, og vi vil jobbe for at det skal bli en klubb å regne med for både de som spiller for gøy og de som ønsker å satse. Har vi alle lagene med oss denne sesongen, vil neste sesong se helt annerledes ut i forhold til fordeling av treningstid.  Så bli med på etappen det er viktig!

  • Vi har et tilbud til alle aldre, også STAR og rullestol
  • BLNO går inn i en spennende sesong.
  • Ammerud Basket har også lag i 1 div , 2 x 2 div og i 3 div damer og herrer.
  • VI har mange lag meldt på i A serien, og det er også lag med i B serien i de fleste av de aldersgruppene.
  • Vi ser på mulighet for åpen hall for aldersgrupper enkelte av dagene til trenere mm er på plass.
  • Vi har satt de lag som har ⅔ lag på sitt alderstrinn sammen i hallen, og alderstrinn som kan ha glede av samtrening eller gjeste trening tilgjengelig for det.  Også lagt litt ut på forskjellige dager der vi vet at noen spillere spiller på to lag.
  • Dessverre har vi ikke fått til å få plassert inn våre ivrige trim lag, noe som er veldig trist da de er viktige for klubben og det jobbes med å få til noe.
  • Vi hadde et ønske og håp å få gitt lagene våre flere, og lengre økter, og egen trening, dessverre har ikke det vært mulig å få til helt det som skulle vært ønskelig.
  • Vi har fått mange nye innmeldinger i våres, og i sommer, mange fra basket campene i sommer, flere av våre lag har plass til flere. Innmelding på www.ammerudbasket.no/innmelding/

Vi ber om forståelse for at klubben gjerne skulle gitt det enkelte lag mer og bedre tid.  Vi har imidlertid lagt det slik opp at de som er aktuelle for trening på flere alderstrinn har mulighet til å få det til i stor grad.

Noen Coaching problemstillinger er tatt med i vurderingen også der de er kjent. Det må taes et lite forbehold på oppsettet, skulle det vise seg å være nødvendig. 

Har du lyst til å bidra til at våre medlemmer får en fantastisk sesong, ta kontakt.

Spørsmål bes rettes på email til styret@ammerudbasket.no.

Treningstider 2021-22
Treningstider 2021-22

treningstider, treningstider 21-22

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com