Treningstider planlegging og fordeling 2021/22

Ammerud jobber fortsatt med å få til en justering av fordelt treningstid da det som er fordelt er så vanvittig, på flere plan, at noe må gjøres.

Ammerud Basket ønsker å gi et variert og godt tilbud til de som ønsker å spille basket, om de er unge eller voksne.  Vi har et yrende liv, og får daglig innmeldinger, noe som synliggjør hvor populært basket har blitt igjennom pandemien.

Vi er en inkluderende klubb med tilbud til de fleste, – vel vi ønsker å kunne gi et tilbud til de aktiviteter vi har i gang, og har store problemer med å se en løsning.

Problemet er til dels at vi har fått en stor andel på Ammerud skole, en hall med mangler og utfordringer:

  • Kurver som ikke kan justeres til riktig høyde
  • Gulv med flere dødpunkter,
  • Meget glatt gulv, og mangler sikringssoner på 2 av 4 sider.
  • Ingen lagringsplass mm. 
  • Samt at tidspunktene er utfordrende. 

Vi drifter Apalløkka, vi har 34 aktiviteter i gang om en teller hvert easybasket lag, om en slår sammen 2 aldersgrupper kan en gå ned noe på antall lag her.

Mer kommer om dette.

Vedlagt kan dere last ned og se hva som er fordelt for 2021/22 men vi har fortsatt et håp at dette vil bli justeret da dette ikke er holdbart. Ammerud Basket har jobbet på flere plan for å få forståelse for at det ikke går å bruke 2 år gamle tall for fordeling. At det må gjøres et unntak fra fordelings grunnlaget, og i det minste gå utifra antall lag som var med i serie spill året før. Men burde her denne gangen valgt påmeldte lag for forrige sesong, selv om det også hadde slått uheldig ut for oss. Det er OIK som har stått for fordeling til særidrettene. Deretter fordeler særidrettene til sine klubber.

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com