SummerCamp i uke 28 for alle i alder 13-16 år

Sommer programmet er tidligere annonsert. Nå vil den enkelte ukes trenere og innhold komme fortløpende. Og vi har flere godbiter denne sommeren – ikke bare et topp trener.😀

Uke 28 ny SummerCamp på Apalløkka, denne for aldersgruppen 13 – 16 år. Også denne uken kan vi gi deltagerne et fantastisk tilbud.
Tett trener tetthet og trenere med lang erfaring med trening av ungdom, også elite nivå, – så stor mulighet for å forbedre ferdigheter. For deg som vil prøve ut basket er det også rom, det vil bli inndelt etter alderog/eller ferdigheter.

Vi oppfordrer både jenter å gutter å få med seg denne uken.Vi legger vekt på den enkeltes utvikling og trivsel.
Uke 27 er for de yngste – denne blir for ungdommen.

Kanku Ilunga er tilbake hos oss i år også, en av Sveriges mest ettertraktede trenere er i år Head Coach ALLE camp ukene.
Kanku har lang fartstid (over 20 år)fra svensk basket, både som elite trener men også med barn og ungdom. Han har i mange år hatt en ledende rolle i Fryshuset som er Sveriges største basketballklubb. Med seg har han sin tvilling bror,

Mbuyi Ilunga, som har mer enn 12 år erfaring med coaching av barn og ungdommer på elite nivå. Han har Bl.a. Coachet frem Farhiya Abdi og Nathalie Fontaine.

Guy Mbemba har 22 års erfaring med coaching, coachet både seniorer og juniorer på elite nivå.

Alle 3 har selv spilt elite basket i Sverige.

Uke 28 har vi også med oss Mustapha Dibba, Fredrik Trana fra vårt Firi lag, og våre ungdoms trenere Tiffany Lopes. Og noen av våre junior trenere.
🏀 Skills
🏀 Basket forståelse
🏀 Defense
🏀 Styrke og kondisjon

Meld deg på NÅ! Følg med, annonsering av resten av ukene kommer!🏀🏀🏀

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com