SummerCamp i uke 27 for alle i alder 8-14 år

Vi er nå godt i gang med andre uke av Åpen Hall og SummerCamp starter til uken. Meget dyktige trenere vil gjeste oss igjennom sommeren, noen en økt eller to, en dag, en eller flere uker.

Vi har vært så heldige å få Kanku Ilunga tilbake til oss i år også, en av Sveriges mest ettertraktede trenere hit for ALLE camp ukene. Han er denne sommerens Head Coach.
Kanku har lang fartstid (over 20 år)fra svensk basket, både som elite trener men også med barn og ungdom. Han har i mange år hatt en ledende rolle i Fryshuset som er Sveriges største basketballklubb. Med seg har han Sin tvilling bror

Mbuyi Ilunga, som har mer enn 12 år erfaring med coaching av barn og ungdommer på elite nivå. Han har Bl.a. Coachet frem Farhiya Abdi og Nathalie Fontaine.

Guy Mbemba har 22 års erfaring med coaching, coachet både seniorer og juniorer på elite nivå.

Alle 3 har selv spilt elite basket i Sverige.

Uke 27 har vi også med oss Mustapha Dibba, Fredrik Trana fra vårt Firi lag, og våre ungdoms trenere Tiffany Lopes og Sebastian Slabue.

Og noen av våre junior trenere.Til uken – uke 27, kan vi tilby de fra 8 – 14 (utvider en årgang) tett trener oppfølging for de heldige deltagerne som får plass.Det er tilbud for forskjellige alderstrinn de forskjellige ukene.

Meld deg på NÅ! Annonsering av resten av ukene kommer! 🏀🏀🏀

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com