Ammerud Partnere

Oppsummering Uke 25 – SummerCamp 2021

Da er vi ferdig med den første uken her på Apalløkka.  Det har vært aktivitet nede på Groruddalen Ungdomskole, hvor Marco BLNO Coach for Ammerud har hatt med seg Victoria for en time aktivitet for se som er på sommerskole der.  De har vært ivrige og det ble en fin time med basket.  Fra Nordtvet og bydelen ble det i overkant av 20 barn som deltok. Vi hentet dem på Nordtvet og tok dem med opp til Apalløkka, og tilbake.  Store og små hadde en topp uke med masse baske, sosialt, og med morsomme konkurranser.  Fredag ble det ekstra gøy, med spill med og mot trenerne og andre arrangører i hallen.  I tillegg hadde vi åpen hall både på dag og kveld i uke 25, flest på kveldene.  I år utvidet vi tilbudet til å gjelde de fra 18-20 år, siden de har vært blant de som har vært rammet hardest.  I tillegg startet vi på Easybasket kurs og kampleder kurs, resten tas til uken mandag  og tirsdag.

Vi gleder oss til resten av sommeren, det er en del plasser igjen på campene.  Meld dere på slik at vi bedre får planlagt behov for folk.

SummerCamp 2021 – Ammerud Basket

Vi har vært heldige å få inn mange søkere på jobber, og vurderer fortløpende.  Vi har fortsatt noe rom til hovedtrenere, dvs trenere med erfaring i Basket og minimum Trener 1.

Vi ser at det denne uken er mange tilbud til unge og sommerskolen har også aktivitet som mange av de minste barna i vår bydel har benyttet seg av. Vi har fortsatt plasser til flere på InkluBasket uken med turnering for de mellom 8 – 12 år.  Og håper på flere påmeldinger, slik at det blir mange lag og kamper.  Alle lagene får egen trener/Coach og vi har dommere også. Masse morro uken som kommer.

Vi har derfor gleden av å kunne utvide tilbudet med og kan nå inviterer til Åpen hall for ungdomskoleelever 13-16 år. Vi kan ta inn max 40 stk på dagtid.  Det blir satt opp 2 instruktører og det vil  kunne vurderes å settes opp flere om det er behov.

Oppsummering, SummerCamp 2021, Uke 25

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com