Stay home covid19

Oppdatering Vedr. Covid-19

I forbindelse med de nye tiltakene vedrørende COVID-19 i Oslo Kommune, er dette punkter Ammerud Basket nå må innrette seg etter:

  1. Det innføres stans i breddeidretten for voksne. Det vil også gjelde innendørs fritidsaktiviteter for voksne som korps og kor. Eliteidrett kan gjennomføres uten publikum innendørs, og med publikum utendørs.

  2. Barne-og ungdomsidretten kan fortsette å arrangere treninger, men ikke delta på kamper, cuper og turneringer, heller ikke utenbys.

Det FØRSTE punktet vil i praksis bety at:

  • Treningstid for lag som 1M, 2M, 3M, 3K, Trim og Rullestol utgår til og med 30 november. I utgangspunktet skal dette tiltaket gjelde fra og med tirsdag kl00:00 men vi velger som klubb allerede å stenge fra mandag kl00:00. Vi går altså inn i neste uke uten trening for disse lagene.

  • BLNO MENN spiller hjemmekampene sine på Apalløkka for tomme tribuner. Det vil alså KUN være folk med funksjon rundt kampen og arrangementet som vil slippe inn.

Det ANDRE punktet vil i praksis bety at:

  • Kampene til lag seriespill med unntak av BLNO MENN, vil utsettes inntil videre. Allerede fra denne helgen og frem til mandag 30 november vil alle kamper utsettes, med unntak av BLNO MENN. Treninger for lag opp til 19 år fortsetter som før.

Mvh.

Styret , Ammerud Basket.

Korona, Stay home

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com