Jente Camp i uke 33 i alder 9-19 år.

Vi avrunder sommeren med en knall uke for jenter og dette blir 3 året vi kjører jente camp, og hvilken camp dette blir.

Farhiya Abdi WNBA , proff spiller i europeisk basket, og spiller på det svenske dame landslaget. Farhiya Abdi er en profesjonell basketballspiller. Hun spiller for det svenske kvinnelandslaget og har gjort flere landskamper med A-landslaget. I 2012 ble hun draftet og signert av Los Angeles Sparks i WNBA hvor hun spilte i 3 år. Dette gjorde henne til den tredje svensken og den første somalieren i WNBA.

Og vi har nå fått bekreftet at Abigail Glomazickommer tilbake til jente campen og blir hele uken.

Vi fortsetter vår satsing på jente siden, og er stolt av å kunne tilby dette fantastiske trener teamet denne uken, Kanku Ilunga flankert av ikke bare Faarhiya og Abigail, men Ellen Hamremoen mange årig Landslagstrener og lang fartstid i norsk basket på alle nivåer, Shiba Haji Anmadi fra Bærum BLNO og norske landslaget, Mustapha Dibba fra Ammerud BLNO, Tiffany Lopes (tidligere landslagsspiller) og Milena Kodzhailieva (Høybråten Firi) fra vårt trener team, som får følge av flere junior trenere.

Vi vil som tidligere år få inn flere gjeste trenere. Trenere med god kompetanse og god trener tetthet, gjør at vi kan ta imot alle som har lyst :

  • de som har lyst til å prøve basket,
  • de som har spilt noe og
  • de som ønsker å nå toppen.

Vi deler inn i ferdigheter og alder og det blir et variert treningsopplegg, og garantert gøy.

Kun 250 kroner for HELE UKEN! Inkl tshirt, vannflaske og frukt! Her blir det å sikre seg plass raskt, dette blir en uke å minnes.

Bli med, meld deg på nå! 🏀

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com