Avrundet 7 uker på Apalløka

I dag avrundet vi 7 uker på Apalløkka med besøk av bl.a Jan Bøhler, Grorudals politikeren med stor G.

Flott omtale av Ammerud fra Jan Bøhler😄🙏👏👏👏

«Jeg er stor fan av disse to fantastiske ildsjelene og forbildene. I sju uker har Helle Cecilie Stokke og Orji Okoroafor arrangert basket-camp for barn og unge med tusen deltakere. Når jeg var og besøkte dem i Apalløkka Flerbrukshall i dag var det siste dag for jente-gruppa med åtti entusiastiske deltakere.

Orji er et populært forbilde i Groruddalen med mange talenter. Nå er han i ferd med å forberede seg til en ny sesong i den nasjonale basket-ligaen. Ammerud har styrket laget sitt og regnes som en av NM-favorittene når kampene begynner 3. oktober.

Helle har lenge vært en viktig person lokalt og sentralt i norsk basket. Faren hennes Arne J Stokke startet norsk basket i 1967. Selv har hun vært en av våre beste spillere, sittet lenge i hovedstyret, og ikke minst trent fire jentelag i Ammerud basket klubb i ti år.

Det skjer nå en stor positiv rekruttering av gutter og jenter til Ammerud basket. Problemet er at Bymiljøetaten i Oslo Kommune gir dem altfor lite treningstid i deres egen hjemme-hall. Kun en hel dag i uka for tjue lag! Jeg håper de raskt skjønner at dette må de gjøre noe med. Det flotte arbeidet Helle og Orji og mange andre i Ammerud basket gjør fortjener full støtte! «

Ammerud Basket, Ammerud Camp, Jan Bøhler

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com