Helle - Ildsjel 2020

Årets Ildsjel 2020

«Årets ildsjel går til en som har vært aktiv i nesten 50 år
i norsk basket»
Gratulerer Helle Cecilie Stokke!

Det Store Klubbmøtet (4 – 5 september 2021)

Helle har gjort en betydelig innsats, spesielt for barn og unge, de siste årene gjennom camper og sommerleirer i klubben. Hun har lagt til rette for utdanning og utvikling av trenere, dommere og unge ledere i klubben. Dette er i tillegg til å organisere BLNO kamper og legge til rette for toppidrettssatsningen i klubben.

Årets ildsjel bryr seg om sine medlemmer og ressurspersoner i klubben. Hun har bl.a. lagt til rette for at klubben jobber bevist med voksenkontakter i klubben for å ivareta utøverne, spesielt under koronaperioden.

Mest kjent er henne kanskje i miljøet for å ha tilrettelagt for basketcamp og åpen hall sommeren igjennom de siste to årene. Dette har gitt barn og ungdom i og utenfor klubben, mulighet til å trene basketball med erfarne trenere og BLNO-spillere hver dag gjennom sommerferien. Hun jobber bevist med rekruttering og aktivitet i sitt lokalmiljø ved å lede blant annet klubbens deltagelse i NBBF InkluBasket prosjekt.

Årets klubbpriser 2020 ble delt ut på middagen under Det Store Klubbmøtet siste helgen (4 – 5 september ) og følgende vant årets priser :

  • Årets Unge Leder: Sivert Røseid, Raumnes & Årnes Basketballklubb
  • Årets Klubbleder: Tomas Johansen, Hønefoss Basketballklubb
  • Årets Nettpris: Frøya Basket
  • Årets Jentepris: Nesodden IF Basket
  • Årets Ildsjel: Helle Cecilie Stokke, Ammerud
  • Årets vekstpris: Kristiansand Pirates

Vi i Ammerud Basket gratulerer alle som gjør idretten vår «Mer enn en idrett».

Årets Priser, Ildsjel

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com