Ellen Hamremoen

Ammerud satsing på kvinne siden.

Ammerud Basket er en tradisjonsrik klubb som er i sitt 50 år. Vi er en topp og bredde klubb med lange tradisjoner i å satse på både kvinner og herrer. Herrelaget har vært med i toppligaen stort sett kontinuerlig siden 1980. På kvinnesiden var Ammerud meget sterke, spesielt fra 1979-2003, hvor de var i toppen av norsk basket på kvinnesiden.

Nå har styret besluttet å igjen satse på kvinne siden etter noen år med jente satsing. Fra høsten, sesong 2022/23, vil klubben gi spillere fra egen klubb og nabo klubber et tilbud om trening og spill i 1 divisjon kvinner, med mål om BLNO spill når tiden er moden.

Ellen Hamremoen har lang fartstid i norsk basket, først som spiller i Sandvika, Bærum og Ullern. Hun har selv spilt på både junior og senior landslag. Ellen ble tidlig trener for yngre lag og har en imponerende CV også som trener, både på klubbnivå, som regionslagstrener , landslagtrener for jenter og gutter U12-U18 og også som BLNO trener senior kvinner.

Ellen har trenerkurs 1,2,3 og studerer nå på 2.året FECC (Fiba European Coaching Certificate).
Hun blir brukt som mentor og instruktør for NBBF.
Ellen er også utdannet regionsdommer.

Privat har Ellen tidligere jobbet som politi og lærer, har skrevet lærebøker, og jobber nå som foreleser og privatetterforsker.

Vi i Ammerud er svært glad for å ha signert Ellen for de neste 2 årene.
Ellen vil være Head Coach for jentesiden, med hoved fokus på 1K og Jenter 17, følge opp trenerne på de yngre jente lagene og spillere, se til at det er en rød tråd.

Vi ønsker Ellen velkommen til Ammerud.

1 divisjon, 1K, Ellen Hamremoen

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com