Ammerud Open 2024

Helgen 3.-5. mai 2024 arrangeres Ammerud Open for aldersklassene U9-U15. Turneringen vil gå i Apalløkka Idrettshall. EasyBasket U9/U10 og U11/U12 vil spilles lørdag 4. mai. U13-U14-U15 vil gå fra fredag til søndag.

Påmelding starter torsdag 8.2. gjennom Profixio app. Lenke til registrering, påmelding og all informasjon finner du her:

https://www.profixio.com/app/ammerud-open-2024/register

Comments (5)

 • Hei. Lurte på om jeg skulle melde på lag her men ser ikke ut som det er noe 2014 klasse som jeg kan se? de spiller under u10 til vanlig.

 • Bjørge Sandberg-Kristoffersen

  Hei.
  Jeg er trener for Moss Black Panthers sitt J15 lag. Vi har ikke rukket påmeldingsfristen. Er det mulig å melde på likevel?

  • Jo Andreas Fagerheim

   Hei, jeg vidresender forespørselen til han som setter opp kamepene. Melder deg så snart jeg får svar. Det kan ta noen dager. Med vennlig hilsen Jo Andreas Fagerheim

 • Hei! Er det riktig at turneringen starter 2.5 og ikke 3.5 slik det har blitt kommunisert frem til nå?

  Vi har meldt på lag og planlagt i henhold til start 3.5 men ser vi er ført opp med kamp allerede etterm. 2.5.

  Dette skaper en del utfordringer for oss logistikkmessig og ibforhold til at noen spillere muligens ikke kan spille torsdag.

  Hilsen Farmers J2010

  • Jo Andreas Fagerheim

   Hei, det er riktig. Vi ble nødt til å utvide for å få kabalen til å gå opp. Om det ikke lar seg gjøre for dere å spille torsdag kan jeg melde fra til han som setter opp turneringen så får han kanskje flyttet kampen. Mvh Jo Andreas Fagerheim Ammerud basket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com