Ammerud Basket er i vekst og har behov for Trenere

KORT OM KLUBBEN

Ammerud Basket er en tradisjonsrik klubb som nå er inne sitt 50 år.
Vi holder til på Apalløkka Idrettshall og Ammerud skole og klubben har i de siste årene fått mange nye spillere og vi har hele 21 lag påmeldt i seriespill 2022/23.

Vi er idag ca 420 medlemmer fordelt på 21 lag, jenter, gutter, kvinner og menn. Vi har Easybasket, Inklubasket, Rullestol lag, Star-lag, aldersbestemte lag og flere seniorlag.

Vi jobber aktivt som en topp og bredde klubb med fokus på integrering, trivsel og utvikling.

Flaggskipet i klubben er FIRI-laget vårt som spiller på øverste nivå i Norge. Flere av lagets spillere, både de norske og proff spillerne er trenere/hjelpe trenere for andre lag i klubben.

Hva leter vi etter ?

Vi ønsker å bygge opp klubben med gode trenerteam rundt lagene våre, samt utvikle de yngre og eldre trenerne vi har.

Vi trenger derfor flere trenere med Trener 1,2 eller 3 nivå. Vi søker etter deg som hovedtrener- eller assistenttrener. Du må ha erfaring fra tidligere treneroppgaver i basketball, eller å ha spilt basketball og ønsker en trenerkarriere.

Vi betaler godtgjørelse etter avtale. Vi dekker også utgifter knyttet til trenerkurs og andre relevante kompetansehevende tiltak.

Du må kunne samarbeide tett med styrets sportslige koordinatorer for å ivareta klubbens verdigrunnlag. Det stilles krav om politiattest.

Send oss en kort søknad og si noe om din erfaring både som spiller og trener til styret@ammerudbasket.no så raskt som mulig.

Protected by reCAPTCHA 
Privacy Policy  and Terms of Service apply.

© Ammerud Basket 2020
Powered by upneto.com